Mondhygiënepraktijk Elbe | Afspraak maken
Bij Mondhygiënepraktijk Elbe van mondhygiëniste Anouschka van Vloten ben je op het juiste adres voor mondverzorging in Hoogeveen!
Mondhygiënepraktijk,Elbe,Mondhygiëniste,Anouschka van Vloten,Mondhygiënist,tandsteen verwijderen,sealen,tandversiering
361
page-template-default,page,page-id-361,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-mondyhygienepraktijk elbe,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.3,vc_responsive
 

Afspraak maken

Een afspraak maken bij Mondhygiënepraktijk Elbe kan op de volgende manieren:

 

A) U kunt bellen met nummer 0528 225574. Dit kan op ieder willekeurig moment. U hoeft geen rekening te houden met de werkdagen- of tijden. Indien u het antwoordapparaat treft, kunt u uw naam, telefoonnummer en uw boodschap inspreken. U wordt automatisch op een ander tijdstip terug gebeld.

 

B) U kunt persoonlijk langskomen in de praktijk tijdens de openingstijden.

 

C) U kunt per mail een afspraak aanvragen; mondhygienepraktijk@elbe-hoogeveen.nl

 

– Heeft u voorkeur voor een bepaalde dag of tijd (zie openingstijden), dan kunt u dat aangeven.

– U ontvangt een voorstel voor een afspraak datum.

– Optie voor de afspraak blijft maximaal 24 uur geldig.

 

Nieuwe patiënten: Indien u nog niet eerder in de Mondhygiënepraktijk bent geweest, zou ik graag van u een BurgerServiceNummer (BSN) ontvangen en inzage in een geldig identiteitsbewijs. Verder is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van eventueel medicijngebruik en/ of ziekten. Dit in verband met mogelijke voorzorgsmaatregelen tijdens een behandeling.

 

Niet nagekomen afspraken Bij niet nagekomen of te laat (24 uur van te voren) afgezegde afspraken, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht! Kosten zijn 1 euro per minuut per ingeplande behandeling (standaard ingeplande behandeling = 25 minuten).