Mondhygiënepraktijk Elbe | Praktijkinformatie
Bij Mondhygiënepraktijk Elbe van mondhygiëniste Anouschka van Vloten ben je op het juiste adres voor mondverzorging in Hoogeveen!
Mondhygiënepraktijk,Elbe,Mondhygiëniste,Anouschka van Vloten,Mondhygiënist,tandsteen verwijderen,sealen,tandversiering
359
page-template-default,page,page-id-359,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-mondyhygienepraktijk elbe,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.3,vc_responsive
 

Praktijkinformatie

De Mondhygiënepraktijk bevindt zich op de 1e verdieping (lift aanwezig) van De Elbe te Hoogeveen. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Omdat er géén baliemedewerker aanwezig is hoeft u zich niet te melden.

 

Openingstijden:

Dinsdag: 8.15 – 15.00 uur
Woensdagochtend: 8.15-10.30 uur
Donderdag: 8.15 – 15.00 uur
Vrijdagochtend: 8.15-10.30 uur

 

Mondhygiënepraktijk Elbe is gesloten tijdens de schoolvakanties.

 

Telefonische bereikbaarheid:

In verband met het behandelen van patiënten zult u merken, dat met regelmaat het antwoordapparaat aan staat. Laat u zich daar niet door afschrikken, maar spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en uw boodschap in (dit kan op ieder willekeurig moment; u hoeft geen rekening te houden met werkdagen- of tijden). U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

 

Afspraak via mail :

U kunt, behalve telefonisch, ook via deze website een afspraak maken. Heeft u voorkeur voor een bepaalde dag of tijd (zie openingstijden), geeft u dit dan duidelijk aan. U krijgt van mij, per mail, een voorstel voor een afspraak datum (zie ook bij “afspraak maken”).

 

Niet nagekomen afspraken:

Bij niet nagekomen of te laat (24 uur van te voren) afgezegde afspraken, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht!